Reactie plaatsen

Reacties

Thomas en Khadija
2 maanden geleden

Niet alleen wij, maar vooral ook onze kat Tjeerd is heel tevreden met Joya als oppas! Joya is erg vriendelijk, en brengt veel tijd door met de kat, zowel verzorgen van eten/drinken maar ook gezelschap en spelen. Daarnaast is ze erg professioneel en netjes in de afhandeling. We hebben al twee keer van de service gebruik gemaakt en zullen dit ook zeker blijven doen in de toekomst!

Melike
3 maanden geleden

Dankzij Joya’s katten-oppas diensten kan ik al jaren met een gerust hart op vakantie! Haar liefde en zorgzaamheid naar de katten toe, zijn van grote waarde. Ook zijn de katten dol op haar (te zien aan alle liefdevolle, leuke en grappige foto’s die ik krijg opgestuurd) Ik raad Joya zeer zeker aan!

Eline
3 maanden geleden

We zijn ontzettend blij dat Joya op onze twee katten wilde passen tijdens onze vakantie. Elke dag kreeg ik een foto toegestuurd, sowieso was de communicatie vlekkeloos. Joya nam de tijd om met onze katten naar buiten te gaan en met ze te spelen. Ze paste zelfs haar schema aan zodat ze hen mee naar buiten kon nemen als het droog was! Toen wij thuis kwamen troffen wij een schoon huis, bewaterde planten en twee ontspannen katten aan. Joya pakt alles van begin tot eind professioneel aan, voor ons was deze ervaring heel geruststellend en fijn. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen!

Karin Engel-Rosenveldt
3 maanden geleden

Omdat ik een kat met een slecht te reguleren suikerziekte heb was een pension tijdens onze vakantie niet echt een optie.
Wat een geluk dat ik Joya een beetje kende uit de dierenartsenwereld!
De katten lekker thuis. Joya neemt haar taak zeer serieus en door haar kennis en kunde als paraveterinair heeft ze de kat fantastisch door de vakantie geloodst. Via regelmatige communicatie bleven we goed op de hoogte en de opgestuurde foto's lieten zien dat beide katten ook zeer op hun gemak bij Joya waren.
Voor mij

Herman en José
5 maanden geleden

Joya krijgt van ons een dikke 10!
Kat en planten zijn uitmuntend verzorgd!(en er was zelfs ook nog gestofzuigd).
Daarnaast is ze een erg aardige en deskundige meid, waar wij onze geliefde Spoekie aan toe vertrouwen.
Heel erg prettig was dat wij middels foto's, films en informatie op de hoogte werden gehouden.
Zo kan je met een gerust hart op vakantie!

Soraya en Binx
7 maanden geleden

Joya 🙏🏻🍀🐱
Ik ben zeer dankbaar dat Joya mij komt en kan helpen.
Ik en Binx mijn kat mogen van geluk spreken dat we Joya hebben gevonden via Debbie van Binx zijn dieren arts.
Binx heeft een ontstoken alvleesklier een zware ontsteking aan zijn slokdarm en een chronische slokdarm probleem.
In mijn 1tje kreeg ik het niet voor elkaar om Binx 2 x per dag medicijnen te geven Binx is ook een trauma kat.
Joya komt 2x per dag Binx zijn medicijnen zijn voor 10 dagen.
We zijn over de helft van de dagen en Binx raakt aan Joya gewend zij straalt rust uit en is zorgzaam in de omgang met Binx.
Ze werkt netjes en praat met Binx als zij hem zijn medicijnen geeft.
Ik gun elke kat/poes en hond JOYA als verzorgster van u huisdier
Een lieve groet Binx en Soraya 🐱🧑🏻🌸

Wendy j Harrison
7 maanden geleden

Joya is zeer professionele , perfect in haar werk.
Ik recommandeer Joya voor 100 %
Zeer Gewaardeerd : )

João Palma Fialho
8 maanden geleden

I have the enormous pleasure in giving my public testemony and thank you to Joya, for the most outstanding loving care given to my three female cats of 19, 17 and 5 years old respectively, for the last 2 years, while I lived in The Hague.
The matricarch, a 19 year old turtleshell, required extra daily care, after becoming blind due to her kidney failure and other conditions, and I could only trust Joya to take care of her and them overall. Understanding my over protectiveness with the pets, Joya took on fully all the requirements and needs, preferences, as well as the quirkinesses of each one, and I am most grateful to Joya, as she was simply the best person to handle the increasing medical assistance circumsntances without the slightest problem, everytime and without dailure, together to being available late afterhours, to assist on emergencies.
Back home in Portugal, it is only fitting to leave my sincerest thank you to Joya for being there for my pets and myself, everytime, for all these years.
Joya, Thank you for everything! João

Sabine
een jaar geleden

Ik zag door de bomen het bos niet meer van het gedrag van mijn 3 katten. Toen heb ik hulp gevraagd aan Joya en zij is langs geweest om te zien wat er gebeurd en waarom mijn katten dit gedrag vertonen.
Aan de hand daarvan heb ik super veel goede en fijne tips gekregen die ook nog eens goed aansluiten om mijn gezinssituatie (met een baby in huis).
Toen zij weer weg ging had ik weer hoop! Ze ziet het super goed en is rustig en ziet goed wat er aan de hand is en wat daaraan gedaan kan worden.
Ben heel blij dat ze geweest is en ik zou haar echt aanraden! Ook als oppas voor de dieren! Zeer betrouwbaar en verantwoordelijk.

Simone
een jaar geleden

Ik kende Joya al als assistente in de kliniek waar ik met mijn katten kom. Daar vond ik haar altijd al heel betrokken en kundig. Inmiddels heeft ze mij ook geholpen met een gedragsprobleem van een van mijn katten en dat heeft ze perfect gedaan! Ze neemt de tijd, analyseert de situatie nauwkeurig en geeft veel adviezen die ze ook goed uitlegt. Superfijn!

Rating: 4.6666666666667 sterren
6 stemmen