Reactie plaatsen

Reacties

Lineke
5 maanden geleden

Sinds onze bejaarde kat Mieke haar maatje kwijt is zoekt ze veel meer contact met ons. Zo wil ze beslist een paar keer per dag een tijd op schoot zitten. We waren dus heel blij dat Joya twee keer per dag langs wilde komen om wat tijd met haar door te brengen. We kregen elke dag één of meer foto's en we waren erg blij te zien dat Mieke ook bij Joya op schoot zat. De communicatie was sowieso uitstekend en professioneel. We bevelen Joya van harte aan als dierenoppas en we zullen graag in de toekomst vaker van haar diensten gebruik maken.

Thomas en Khadija
een jaar geleden

Niet alleen wij, maar vooral ook onze kat Tjeerd is heel tevreden met Joya als oppas! Joya is erg vriendelijk, en brengt veel tijd door met de kat, zowel verzorgen van eten/drinken maar ook gezelschap en spelen. Daarnaast is ze erg professioneel en netjes in de afhandeling. We hebben al twee keer van de service gebruik gemaakt en zullen dit ook zeker blijven doen in de toekomst!

Melike
een jaar geleden

Dankzij Joya’s katten-oppas diensten kan ik al jaren met een gerust hart op vakantie! Haar liefde en zorgzaamheid naar de katten toe, zijn van grote waarde. Ook zijn de katten dol op haar (te zien aan alle liefdevolle, leuke en grappige foto’s die ik krijg opgestuurd) Ik raad Joya zeer zeker aan!

Eline
een jaar geleden

We zijn ontzettend blij dat Joya op onze twee katten wilde passen tijdens onze vakantie. Elke dag kreeg ik een foto toegestuurd, sowieso was de communicatie vlekkeloos. Joya nam de tijd om met onze katten naar buiten te gaan en met ze te spelen. Ze paste zelfs haar schema aan zodat ze hen mee naar buiten kon nemen als het droog was! Toen wij thuis kwamen troffen wij een schoon huis, bewaterde planten en twee ontspannen katten aan. Joya pakt alles van begin tot eind professioneel aan, voor ons was deze ervaring heel geruststellend en fijn. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen!

Karin Engel-Rosenveldt
een jaar geleden

Omdat ik een kat met een slecht te reguleren suikerziekte heb was een pension tijdens onze vakantie niet echt een optie.
Wat een geluk dat ik Joya een beetje kende uit de dierenartsenwereld!
De katten lekker thuis. Joya neemt haar taak zeer serieus en door haar kennis en kunde als paraveterinair heeft ze de kat fantastisch door de vakantie geloodst. Via regelmatige communicatie bleven we goed op de hoogte en de opgestuurde foto's lieten zien dat beide katten ook zeer op hun gemak bij Joya waren.
Voor mij

Herman en José
een jaar geleden

Joya krijgt van ons een dikke 10!
Kat en planten zijn uitmuntend verzorgd!(en er was zelfs ook nog gestofzuigd).
Daarnaast is ze een erg aardige en deskundige meid, waar wij onze geliefde Spoekie aan toe vertrouwen.
Heel erg prettig was dat wij middels foto's, films en informatie op de hoogte werden gehouden.
Zo kan je met een gerust hart op vakantie!

Soraya en Binx
een jaar geleden

Joya 🙏🏻🍀🐱
Ik ben zeer dankbaar dat Joya mij komt en kan helpen.
Ik en Binx mijn kat mogen van geluk spreken dat we Joya hebben gevonden via Debbie van Binx zijn dieren arts.
Binx heeft een ontstoken alvleesklier een zware ontsteking aan zijn slokdarm en een chronische slokdarm probleem.
In mijn 1tje kreeg ik het niet voor elkaar om Binx 2 x per dag medicijnen te geven Binx is ook een trauma kat.
Joya komt 2x per dag Binx zijn medicijnen zijn voor 10 dagen.
We zijn over de helft van de dagen en Binx raakt aan Joya gewend zij straalt rust uit en is zorgzaam in de omgang met Binx.
Ze werkt netjes en praat met Binx als zij hem zijn medicijnen geeft.
Ik gun elke kat/poes en hond JOYA als verzorgster van u huisdier
Een lieve groet Binx en Soraya 🐱🧑🏻🌸

Wendy j Harrison
een jaar geleden

Joya is zeer professionele , perfect in haar werk.
Ik recommandeer Joya voor 100 %
Zeer Gewaardeerd : )

João Palma Fialho
een jaar geleden

I have the enormous pleasure in giving my public testemony and thank you to Joya, for the most outstanding loving care given to my three female cats of 19, 17 and 5 years old respectively, for the last 2 years, while I lived in The Hague.
The matricarch, a 19 year old turtleshell, required extra daily care, after becoming blind due to her kidney failure and other conditions, and I could only trust Joya to take care of her and them overall. Understanding my over protectiveness with the pets, Joya took on fully all the requirements and needs, preferences, as well as the quirkinesses of each one, and I am most grateful to Joya, as she was simply the best person to handle the increasing medical assistance circumsntances without the slightest problem, everytime and without dailure, together to being available late afterhours, to assist on emergencies.
Back home in Portugal, it is only fitting to leave my sincerest thank you to Joya for being there for my pets and myself, everytime, for all these years.
Joya, Thank you for everything! João

Sabine
2 jaar geleden

Ik zag door de bomen het bos niet meer van het gedrag van mijn 3 katten. Toen heb ik hulp gevraagd aan Joya en zij is langs geweest om te zien wat er gebeurd en waarom mijn katten dit gedrag vertonen.
Aan de hand daarvan heb ik super veel goede en fijne tips gekregen die ook nog eens goed aansluiten om mijn gezinssituatie (met een baby in huis).
Toen zij weer weg ging had ik weer hoop! Ze ziet het super goed en is rustig en ziet goed wat er aan de hand is en wat daaraan gedaan kan worden.
Ben heel blij dat ze geweest is en ik zou haar echt aanraden! Ook als oppas voor de dieren! Zeer betrouwbaar en verantwoordelijk.

Rating: 4.6666666666667 sterren
6 stemmen