Reactie plaatsen

Reacties

Sascha Diks
2 maanden geleden

Joya is bij ons aan het werk in de dierenkliniek, hele fijne collega die veel verstand heeft van kattengedrag. Ze heeft ons ook een lezing gegeven over plassen in huis. Zeer interessant waar wij ook weer van geleerd hebben. Zeker een aanrader!

Carla Zohlandt
3 maanden geleden

Dankzij Joya kon ik afgelopen december naar familie in buitenland. Mijn katertje heeft nl diabetes.
Bij terugkomst ging het nog steeds erg goed met hem.
Joya is betrouwbaar, vriendelijk en kundig.
Blij met haar!

dierenarts lilian castens
4 maanden geleden

Paraveterinair Joya is zeer gedreven, heeft altijd een goed humeur, is klant vriendelijk en is bovenal vakbekwaam.
Haar kennis over het (probleem)gedrag van katten is een grote aanwinst voor elke dierenkliniek.
Met haar eigen bedrijf kan ze zorg bieden aan dieren buiten sluitingstijden van de dierenkliniek en in vakanties. Dit is een grote steun voor eigenaren met dieren met chronische aandoeningen.
Veel succes gewenst.

Natalie
8 maanden geleden

We zijn erg tevreden over Joya. Ze heeft op onze Pluis gepast, die voor het eerst 2 nachtjes alleen was. Joya is professioneel en betrouwbaar en erg lief voor onze Pluis. Ik maakte mij zorgen of Pluis wel alleen de nacht aan kon. Die zorgen heeft Joya weggenomen.

Monique
8 maanden geleden

Net een heel interessante en leerzame presentatie bijgewoond. Echt een aanrader voor elke ( en vooral beginnend) kattenbezitter.

Adriaan
10 maanden geleden

We zijn zo blij met Joya haar adviezen!

Een aantal weken geleden hebben wij onze 2 kittens opgehaald en die verliep toch anders dan gehoopt. De kittens waren totaal niet gesocialiseerd, wat volgens de fokker wel het geval was, dus we zaten met ons handen in ons haar. Alles wat we deden bleek "verkeerd" te zijn, maar gelukkig gaf Joya ons de goede tips.

Joya heeft ons door deze tijd heen geholpen en dag bij dag gaat het beter met de kittens :)

Wij zijn Joya hier zo dankbaar voor!

Maja Landeweer
10 maanden geleden

Van harte aanbevolen!!! Aan Joya en haar vriend Nick kun je de zorg voor je kat met een gerust hart overlaten. Ze zorgen ervoor dat het ze aan niks ontbreekt, geven aandacht en spelen met ze. Toen een van de katten niet op kwam dagen voor het eten zijn ze haar (met succes) gaan zoeken. Als ze waren geweest kregen we een update, dat geeft een gerust gevoel. Heel professioneel, vriendelijk en zorgvuldig. Wij waren acht dagen op vakantie en De Kattenvrouw kwam twee keer per dag langs voor onze twee katten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Charlotte de Jongh
2 jaar geleden

Voor de eerste keer een kattenoppas geregeld voor Indy en Daisy. Wat ben ik blij dat ik terrecht ben gekomen bij Joya. Ze is professioneel en vriendelijke. Weet hoe ze te werk moet gaan. Laat elke dag weten hoe het met mijn kindjes gaat. Ik kon met een gerust hart een paar nachtjes weg. Zonder dat ik mij zorgen hoefde te maken, want daar zorgt Joya wel voor. Ze geeft die zekerheid. Ben je dankbaar, en zal zeker in de toekomst gebruik maken van jou diensten

Lineke
2 jaar geleden

Sinds onze bejaarde kat Mieke haar maatje kwijt is zoekt ze veel meer contact met ons. Zo wil ze beslist een paar keer per dag een tijd op schoot zitten. We waren dus heel blij dat Joya twee keer per dag langs wilde komen om wat tijd met haar door te brengen. We kregen elke dag één of meer foto's en we waren erg blij te zien dat Mieke ook bij Joya op schoot zat. De communicatie was sowieso uitstekend en professioneel. We bevelen Joya van harte aan als dierenoppas en we zullen graag in de toekomst vaker van haar diensten gebruik maken.

Thomas en Khadija
3 jaar geleden

Niet alleen wij, maar vooral ook onze kat Tjeerd is heel tevreden met Joya als oppas! Joya is erg vriendelijk, en brengt veel tijd door met de kat, zowel verzorgen van eten/drinken maar ook gezelschap en spelen. Daarnaast is ze erg professioneel en netjes in de afhandeling. We hebben al twee keer van de service gebruik gemaakt en zullen dit ook zeker blijven doen in de toekomst!

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen