Reactie plaatsen

Reacties

Eveline Mus
een maand geleden

Joya ken ik als een professionele paravetreinair en prettig persoon. Haar kennis omtrent kattengedrag is echt fantastisch. Die kennis zet ze om in hele praktische adviezen. Zowel voor dierenklinieken als katteneigenaren een absolute aanrader!

Joke Korving
3 maanden geleden

Een geweldige kennismaking met de Kattenvrouw. Vlug en doortastend heeft ze de poes Spetter van haar lange nageltjes verlost en van vervelende plekken op haar vacht. Heel veel dank en tot de volgende keer.

Tonia Perkins
3 maanden geleden

Joya has been taking care of our 3 cats regularly when we are not able to. Our one cat is a high-needs diabetic patient with high blood pressure and requires extra special care. Our younger cat is a high-energy boy that requires stimulation and variety, and Joya has gifted his with some excellent toys to keep him entertained. Joya always exceeds our expectations! She is completely reliable, knowledgeable and very caring with all 3 of our cats. We consider ourselves very lucky to have found her and would not hesitate to recommend her and her service.

Sascha Diks
5 maanden geleden

Joya is bij ons aan het werk in de dierenkliniek, hele fijne collega die veel verstand heeft van kattengedrag. Ze heeft ons ook een lezing gegeven over plassen in huis. Zeer interessant waar wij ook weer van geleerd hebben. Zeker een aanrader!

Carla Zohlandt
6 maanden geleden

Dankzij Joya kon ik afgelopen december naar familie in buitenland. Mijn katertje heeft nl diabetes.
Bij terugkomst ging het nog steeds erg goed met hem.
Joya is betrouwbaar, vriendelijk en kundig.
Blij met haar!

dierenarts lilian castens
8 maanden geleden

Paraveterinair Joya is zeer gedreven, heeft altijd een goed humeur, is klant vriendelijk en is bovenal vakbekwaam.
Haar kennis over het (probleem)gedrag van katten is een grote aanwinst voor elke dierenkliniek.
Met haar eigen bedrijf kan ze zorg bieden aan dieren buiten sluitingstijden van de dierenkliniek en in vakanties. Dit is een grote steun voor eigenaren met dieren met chronische aandoeningen.
Veel succes gewenst.

Natalie
een jaar geleden

We zijn erg tevreden over Joya. Ze heeft op onze Pluis gepast, die voor het eerst 2 nachtjes alleen was. Joya is professioneel en betrouwbaar en erg lief voor onze Pluis. Ik maakte mij zorgen of Pluis wel alleen de nacht aan kon. Die zorgen heeft Joya weggenomen.

Monique
een jaar geleden

Net een heel interessante en leerzame presentatie bijgewoond. Echt een aanrader voor elke ( en vooral beginnend) kattenbezitter.

Adriaan
een jaar geleden

We zijn zo blij met Joya haar adviezen!

Een aantal weken geleden hebben wij onze 2 kittens opgehaald en die verliep toch anders dan gehoopt. De kittens waren totaal niet gesocialiseerd, wat volgens de fokker wel het geval was, dus we zaten met ons handen in ons haar. Alles wat we deden bleek "verkeerd" te zijn, maar gelukkig gaf Joya ons de goede tips.

Joya heeft ons door deze tijd heen geholpen en dag bij dag gaat het beter met de kittens :)

Wij zijn Joya hier zo dankbaar voor!

Adriaan
8 maanden geleden

Even een update omtrent onze kittens :)

De dame en heer voelen zich de koning en koningin ins ons huis.
Ze zijn, dankzij Joya haar adviezen, helemaal om en we kunnen niet zonder ze!

We zijn, en blijven, Joya super dankbaar!

Maja Landeweer
een jaar geleden

Van harte aanbevolen!!! Aan Joya en haar vriend Nick kun je de zorg voor je kat met een gerust hart overlaten. Ze zorgen ervoor dat het ze aan niks ontbreekt, geven aandacht en spelen met ze. Toen een van de katten niet op kwam dagen voor het eten zijn ze haar (met succes) gaan zoeken. Als ze waren geweest kregen we een update, dat geeft een gerust gevoel. Heel professioneel, vriendelijk en zorgvuldig. Wij waren acht dagen op vakantie en De Kattenvrouw kwam twee keer per dag langs voor onze twee katten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Rating: 4.6 sterren
10 stemmen