Reactie plaatsen

Reacties

Natalie
3 maanden geleden

We zijn erg tevreden over Joya. Ze heeft op onze Pluis gepast, die voor het eerst 2 nachtjes alleen was. Joya is professioneel en betrouwbaar en erg lief voor onze Pluis. Ik maakte mij zorgen of Pluis wel alleen de nacht aan kon. Die zorgen heeft Joya weggenomen.

Monique
3 maanden geleden

Net een heel interessante en leerzame presentatie bijgewoond. Echt een aanrader voor elke ( en vooral beginnend) kattenbezitter.

Adriaan
5 maanden geleden

We zijn zo blij met Joya haar adviezen!

Een aantal weken geleden hebben wij onze 2 kittens opgehaald en die verliep toch anders dan gehoopt. De kittens waren totaal niet gesocialiseerd, wat volgens de fokker wel het geval was, dus we zaten met ons handen in ons haar. Alles wat we deden bleek "verkeerd" te zijn, maar gelukkig gaf Joya ons de goede tips.

Joya heeft ons door deze tijd heen geholpen en dag bij dag gaat het beter met de kittens :)

Wij zijn Joya hier zo dankbaar voor!

Maja Landeweer
6 maanden geleden

Van harte aanbevolen!!! Aan Joya en haar vriend Nick kun je de zorg voor je kat met een gerust hart overlaten. Ze zorgen ervoor dat het ze aan niks ontbreekt, geven aandacht en spelen met ze. Toen een van de katten niet op kwam dagen voor het eten zijn ze haar (met succes) gaan zoeken. Als ze waren geweest kregen we een update, dat geeft een gerust gevoel. Heel professioneel, vriendelijk en zorgvuldig. Wij waren acht dagen op vakantie en De Kattenvrouw kwam twee keer per dag langs voor onze twee katten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Charlotte de Jongh
een jaar geleden

Voor de eerste keer een kattenoppas geregeld voor Indy en Daisy. Wat ben ik blij dat ik terrecht ben gekomen bij Joya. Ze is professioneel en vriendelijke. Weet hoe ze te werk moet gaan. Laat elke dag weten hoe het met mijn kindjes gaat. Ik kon met een gerust hart een paar nachtjes weg. Zonder dat ik mij zorgen hoefde te maken, want daar zorgt Joya wel voor. Ze geeft die zekerheid. Ben je dankbaar, en zal zeker in de toekomst gebruik maken van jou diensten

Lineke
2 jaar geleden

Sinds onze bejaarde kat Mieke haar maatje kwijt is zoekt ze veel meer contact met ons. Zo wil ze beslist een paar keer per dag een tijd op schoot zitten. We waren dus heel blij dat Joya twee keer per dag langs wilde komen om wat tijd met haar door te brengen. We kregen elke dag één of meer foto's en we waren erg blij te zien dat Mieke ook bij Joya op schoot zat. De communicatie was sowieso uitstekend en professioneel. We bevelen Joya van harte aan als dierenoppas en we zullen graag in de toekomst vaker van haar diensten gebruik maken.

Thomas en Khadija
2 jaar geleden

Niet alleen wij, maar vooral ook onze kat Tjeerd is heel tevreden met Joya als oppas! Joya is erg vriendelijk, en brengt veel tijd door met de kat, zowel verzorgen van eten/drinken maar ook gezelschap en spelen. Daarnaast is ze erg professioneel en netjes in de afhandeling. We hebben al twee keer van de service gebruik gemaakt en zullen dit ook zeker blijven doen in de toekomst!

Melike
2 jaar geleden

Dankzij Joya’s katten-oppas diensten kan ik al jaren met een gerust hart op vakantie! Haar liefde en zorgzaamheid naar de katten toe, zijn van grote waarde. Ook zijn de katten dol op haar (te zien aan alle liefdevolle, leuke en grappige foto’s die ik krijg opgestuurd) Ik raad Joya zeer zeker aan!

Eline
2 jaar geleden

We zijn ontzettend blij dat Joya op onze twee katten wilde passen tijdens onze vakantie. Elke dag kreeg ik een foto toegestuurd, sowieso was de communicatie vlekkeloos. Joya nam de tijd om met onze katten naar buiten te gaan en met ze te spelen. Ze paste zelfs haar schema aan zodat ze hen mee naar buiten kon nemen als het droog was! Toen wij thuis kwamen troffen wij een schoon huis, bewaterde planten en twee ontspannen katten aan. Joya pakt alles van begin tot eind professioneel aan, voor ons was deze ervaring heel geruststellend en fijn. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen!

Karin Engel-Rosenveldt
2 jaar geleden

Omdat ik een kat met een slecht te reguleren suikerziekte heb was een pension tijdens onze vakantie niet echt een optie.
Wat een geluk dat ik Joya een beetje kende uit de dierenartsenwereld!
De katten lekker thuis. Joya neemt haar taak zeer serieus en door haar kennis en kunde als paraveterinair heeft ze de kat fantastisch door de vakantie geloodst. Via regelmatige communicatie bleven we goed op de hoogte en de opgestuurde foto's lieten zien dat beide katten ook zeer op hun gemak bij Joya waren.
Voor mij

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen