Overige

Een pil ingeven         

€5,00

Heeft u moeite met het ingeven van de ontworming of heeft u te horen gekregen dat uw kat (levenslange) medicatie nodig heeft.

In het begin gaat het vaak makkelijk om medicatie in te geven, maar naarmate de tijd verstrijkt heeft de kat in de gaten wat er gaat gebeuren en is zij al verdwenen nog voor u het pillendoosje te pakken heeft.

Dit stappenplan gaat u dan uit de brand gaat helpen!

In meerder stappen (uitgelegd met foto’s of video’s) wordt geleerd hoe u ervoor kunt zorgen dat de kat in de toekomst makkelijk de medicatie inneemt.

Voorkomen is beter dan genezen. Heeft u een kat in huis die nog jong is of nog nooit medicatie heeft hoeven slikken dan kunt u het beste nu al beginnen met dit stappenplan.


Een kat in een reismandje doen

€ 5,00

Heeft u er ook altijd zo een moeite mee om uw kat in het reismandje te krijgen?

Dit document gaat u stap voor stap uitleggen hoe u dit vervelende probleem kunt oplossen.


KITTEN OP KOMST

€ 2,50


Is er een kitten opkomst en wilt u weten hoe u deze het beste kunt opvoeding en waar u allemaal rekening mee moet houden? 

Dit document geeft u alle ins en outs die u nodig heeft om helemaal klaar te zijn voor de komst van het kitten zoals onder andere de aanschaf van spullen en ontwikkeling van het kitten.coming soon 

Informeer mij bij beschikbaarheid

BABY OP KOMST 

Is er een baby opkomst en merkt u dat de kat(ten) hier stress aan ondervinden? 

In dit document krijgt u de info die u nodig heeft om de komst van de baby zo aangenaam mogelijk te maken voor de kat(ten).


VUURWERKANGST 

Is uw kat erg bang voor vuurwerk of wilt u de angst voor zijn?

In dit document krijgt u stap voor stap alle informatie die u nodig heeft om uw kat te laten wennen aan de knallen tijdens oud en nieuw.


DE ZWANGERE KAT 


Is uw kat zwanger en wilt u weten waar u allemaal rekening mee moet houden?

In dit document krijgt u uitgelegd waar u rekening mee moet houden tijdens de zwangerschap, bevalling en erna.
Alles wat u moet weten staat erin, vanaf een lijst met spullen die u moet aanschaffen tot nieuwe baasjes zoeken voor de kittens.